Szakmai napok

Első szakmai nap

ELSŐ SZAKMAI NAP

2013.04.13

Hármas-Körös Pálinka Manufaktúra

- -Előadó: Ignácz Tibor – gyümölcspálinka készítő
- Tárgy: A cefrekészítés alapszabályai

- -Előadó: Hajdú Gyuláné – erjedésipari szakértő
- Tárgy: Mikroorganizmusok az erjedés során

- -Előadó: Dr.Kovács Tamás – Kokoferm Kft ügyvezető igazgató
- Tárgy: Minőségi Pálinkák cefrézése és erjesztés technológiája , valamint segédanyagai – Eredetvédett pálinkák Magyarországon, beszámoló a Pálinka Konzorcium munkájáról


dr. Kovács István

A gyümölcs cefrézése és irányított erjesztése
dr. Kovács István
Kokoferm Kft.

MIÉRT KELL A SZABÁLYOKAT BETARTVA IRÁNYÍTOTTAN CEFRÉZNI ÉS ERJESZTENI ?

A gyermek is megszülethet magától, de nagyobb biztonsággal születik meg évezredek óta a bábaasszony és az orvos gondoskodásával.


Második szakmai nap 2014.04.12 Gyomaendrőd, Adamik Anikó

Adamik Anikó
Okl. élelmiszer mérnök
Ügyvezető
Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft.

MI SZÜKSÉGES A JÓPÁLINKA ELŐÁLLÍTÁSÁHOZ?


Második szakmai nap 2014.04.12 Gyomaendrőd , Ignácz Tibor

Ignácz, Tibor
gyümölcs pálinka készítő
Hármas-Körös Pálinka Manufaktúra
Gyomaendrőd

MI IS A CÉLUNK EZZEL A SZAKMAI RENDEZVÉNNYEL ?

SZAKMAI ISMERETEK terjesztése , az ismeretek rendszerbe foglalása kezdők és profi pálinka készítők – bérfőzetők - számára

A pálinka mint HUNGARIKUM-hoz való felelős hozzáállás terjesztése minden résztvevőtől . A pálinka nemzeti kincsünk , büszkeségünk . A világ legjobb zamatú , illatú gyümölcspálinkákat a Kárpát-medencében lehet előállítani .


Szakdolgozat védés 2015.06.03

Szakdolgozatom témája: A Hármas-Körös Pálinka Manufaktúra reklámkampány 2015

A dolgozat belső konzulense : Dr. Kasza Gyula, egyetemi docens

Budapesti Corvinus Egyetem
Élelmiszertudományi Kar
Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék